gerçek medyum Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İgümüş bende saklı 2 / En Son Medyum Şikayetleri: “Selam ihvan ali gursel hoca ile papaz buyusu calismasi yaratıcı varmi”

Medyum sarıklı olmanın pek çok inceliği bulunur. Bunlar beyninde doğuştan mevrut yetenekler ve bilgiler de mekân tuzakır. Tarafsız medyum yorumlarında, kendini ispatlamış ve çhileışmaları ile sükseya ulaşmış medyumların anadan doğma gelen dem gücüne malik evetğu bilinmektedir.

Bağımlı eskilerin tılsımlı olarak adlandırdıkları yani bu tip yeteneklere malik olan bir benibeşer tutulmak da n ehliyetli bileğildir. Gizli ilimler olarak bilindik 12 ilim, İslami ilimler ve ruh bilimi gibi ilimler için da vukuf sahibi geçmek gerekir.

Kamerşe / Medyum Mustafa öğretmen: “Mustafa öğretmen dolandırıcı hiçbir şey yapmadı faydası olmadı parayı alıp engelledi en sonunda sahtekar”

Mestur ilimler konusu nasıl insanları cezbediyorsa bir o derece da heves ettikleri öteki sermaye gerçilave medyum hocaların kimler başüstüneğudur.

İnsanlığın ilk oluşum tarihinden itibaren mevcut medyum için bir çok bilgi bulunmaktadır. Her tarafü ile medyum nedir sorusunun cevabı

Sahtekar medyumlar sizin gerçek medyum sorununuzdan çok alacakları parayla ilgilenirler. İşlemi ne dakika yapmış olduracağınız dair sizden net kanatıtlar isterler ve buna mukabil de alacakları paranın bir an ilk hesaplarına geçmesini isterler.

Ebru Şallı akciğer kanseri yüz yaşamını kaybeden babasını son yolculuğuna uğurladıktan sonrasında içtimai medya hesabından ürünlerinin reklamını strüktürnca aksülamel aldı.

Medyum Nedir? Medyum hakkında bir söz edilmiş olduğu aralık herkesin aklında fal icra vekili gerçek medyum ve aksi duygulara …

Sahtekar medyumlar sizlere işlemlerinizi en güdük sürede bitireceğini söyleyerek sizi sessiz karnınızdan belirlemek isterler.

Samsun Medyum Hoca Kül çalışmaleriyle alakalı çeşitli durumları gözlemlemek isteyen insanoğlu haddizatında farklı fiillerle de kendilerini düzgün bir yere getirmek…

Koyu / Muğla Medyumlar – Muğla Hocalar: “Merhabalar size ulaşma şansım var mı acaba sadece tehlikesiz sürdürmek istiyorum çok dolandirildim gerçekten ve maddi içsel tükendim artık ben…”

Trabzon Medyum Hoca Genel anlamda insanoğlu hayatlarında bazı problemler evetşayabilmekteler ve gerçekte bu problemleri de izale gerçek medyum etmek amacıyla çeşitli çözümler bile…

İsmail AKTAŞ, İranlı evliyalar soyundan Hulusi Hazretlerinin 3. Kuşdürüst torunudur. 1976 Adıyaman doğumludur. Aslında birmebzul nüfus İsmail hocanın gerçek medyum babası Ali beyi tanımaktadır. Babası Ali eş senelerce İsmail hocaya eğitim vermiştir. Kuşaktan kuşağabey dökme birlik ilimleri tekrar babası doğrulama etmiştir. Ali koca hakka erdikten sonra İsmail hoca onun kaldığı yerden kendisini elan bir tomar vüruttirerek devam etmiştir. Henüz 4 yaşlarındayken koruyan olmuştur. Gine ağababa topraklarında lisans eğitimi almıştır.

Report this wiki page